Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Inleverdag Sam’s Kledingactie

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 12:00

Sam’s Kledingactie in actie voor verbetering van de kwaliteit en toegang tot het basisonderwijs

Ieder voor- en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit voorjaar is er gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in het Shabee Sombo district in Ethiopië, zodat zij de kans krijgen te ontsnappen aan de armoedecirkel en een toekomst kunnen creëren.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen grotendeels het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. In het voor- en najaar worden er speciale actiedagen georganiseerd vanuit de vrijwilligers. Die vindt in uw regio dit jaar plaats op: zaterdag 20 april. Bij RK. Kerk Johannes de Doper aan het Pastoor Spaanplein 2 te Montfoort. De vrijwilligers zijn hier van 10.00-12.00uur aanwezig om uw goederen in ontvangst te nemen.

Herdraagbare kleding en schoeisel, maar ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel (beddengoed, verpakt in aparte zak) is van harte welkom. Kapotte en vuile kleding, handdoeken, kussens en dekbedden kunnen niet ingeleverd worden.