Afbeelding
Foto:

Opera met Harmonie Amicitia én Francis van Broekhuizen

vrijdag 7 juni 2024 20:00 tot 22:10

Harmonie Amicitia en zangeres Francis van Broekhuizen staan op vrijdagavond 7 juni a.s. in Fulcotheater garant voor een avond vol met opera. Liefde, bloed, moord, ruzie, macht, jaloezie, alles rondom leven en de dood: In samenspel met het orkest neemt Francis het publiek mee in deze ingrediënten van opera. 

Francis van Broekhuizen is één van de meest veelzijdige en geliefde sopranen in Nederland. Haar prachtige stem combineert zij met haar unieke en ontwapende persoonlijkheid op het podium. In Nederland heeft Francis met haar zang in al meer dan veertig opera’s het verhaal van de hoofdpersoon in het toneelstuk verteld.  

Francis van Broekhuizen zingt onder begeleiding van het orkest bekende aria’s zoals onder andere Song of the Moon, Voi lo sapete, o mamma, Donde Lieta Usci en O mio babbino caro. 

Het orkest heeft met het thema opera gekozen voor de werken: Die Zauberflöte, La Bohéme, La Leyenda del Beso en Cavalleria Rusticana. 

Het orkest staat deze avond voor de laatste keer onder leiding van Jos Schroevers. Vanaf 2019 was hij de artistiek leider van Harmonie Amicitia. Na vijf jaar maakt hij een volgende stap in zijn carrière. 

Kaartverkoop Kaarten zijn te koop bij de kassa van het Fulcotheater of online op www.fulcotheater.nl. De kaarten kosten € 25,--. Een consumptie in de pauze is hier bij inbegrepen.