Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Nieuws 377 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Museum IJsselstein zoekt:

Een creatief lid voor in het educatieteam

Elk lid van het educatieteam van Museum IJsselstein is creatief en kan out-of-the-box denken. Zij brainstormen over activiteiten en begeleiden die ook. Spreekt dit jou aan?

Het educatieteam van Museum IJsselstein bedenkt bij iedere wisseltentoonstelling (doorgaans eigentijdse kunst met een link naar een actueel thema en de wortels in de IJsselsteinse gemeenschap) een divers educatief aanbod. Denk hierbij aan workshops, lezingen, creatieve activiteiten en meer. Ben je benieuwd wat er zoal op de planning staat? Kijk dan eens hier voor de actuele agenda: museumijsselstein.nl/ontdek/

De werkzaamheden bestaan uit brainstormen over de invulling van dit aanbod en ook het begeleiden van de bedachte activiteiten. Door de diversiteit aan achtergronden binnen het educatieteam zijn het altijd erg inspirerende en gezellige bijeenkomsten.

Een museumdocent

Lijkt het je leuk om als museumdocent lessen over erfgoed en cultuur aan basisschoolleerlingen te geven? Je bent van harte welkom bij Museum IJsselstein!

Handjehelpen zoekt:

Een ‘terras/bioscoop’ maatje voor man (35) 

Hij heeft op dit moment geen baan, maar vermaakt zich best goed. Hij woont op zichzelf, op het terrein waar zijn moeder ook woont. Hij houdt van gamen en het volgen van de actualiteit, wat gebeurt er waar op de wereld? Helaas heeft hij weinig tot geen sociale contacten en dat mist hij. Zo nu en dan een terras, een bioscoop, of kletsen met iemand, dat zou voor hem een verschil maken. Is dit iets voor jou?

Een wandelmaatje voor man (40)

Hij woont bij zijn ouders. Hij werkt 3 dagen bij een dagbesteding in de productie waarbij hij heel verschillende dingen doet. Verder bestaat zijn leven uit televisiekijken en dan vooral dierenprogramma’s of tekenfilms. Daarnaast tekent en kleurt hij ook graag. Hij en zijn ouders willen heel graag zijn netwerk een beetje uitbreiden en daarom zoekt hij een wandelmaatje voor eens per week. Hij heeft reuze veel te vertellen dus het zal niet stilvallen tijdens het wandelen. Vind jij het leuk om van hem meer te horen en heb jij wel een uurtje per week over?

Stichting Pulse zoekt:

Een reparatiedeskundige elektrische apparaten (en fietsen)

Het Repair Cafe komt, m.u.v. schoolvakanties, wekelijks op dinsdag van 13:00-16:00 uur bijeen om spullen gratis te repareren voor en met wijkbewoners: fietsen, elektrische apparaten en kleding.
We zijn op zoek naar een enthousiaste reparatiedeskundige met specialisatie elektrische apparaten (en fietsen )om het team te versterken.

Meer weten?

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website www.vwijl.nl , Per mail: info@vwijl.nl. Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ad Velders

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

 • Waterraad 2023-2024
Jongeren mogen meedenken met het waterschap Nieuws 16 mei, 13:39
• De Sint zet dit jaar voet aan wal in Vianen.
Landelijke intocht Sinterklaas dit jaar in Vianen: 'Trots dat we hem in Vijfheerenlanden mogen ontvangen' Nieuws 16 mei, 12:46
Afbeelding
Lopikse raad gaat unaniem akkoord met financiële bijdrage voor lokale partijen Nieuws 16 mei, 12:11
Afbeelding
IJsselsteinloop: groot en gezellig sportevenement midden in IJsselstein Nieuws 16 mei, 11:58
Dominique Dolstra (links) samen met haar moeder Jos Dolstra (rechts)
Vier generaties dansvirus: Dolstra Dance Centre Nieuws 15 mei, 12:02
• Christa, Aline en Esther in het midden van de kruidentuin.
Historische Kruidentuin groen pareltje in IJsselstein Nieuws 15 mei, 08:00
Afbeelding
Fietser omgekomen bij ernstig ongeval op Broeksdijk in IJsselstein update 14 mei, 16:48
• De bekendmaking van het thema in januari. Mét 'Caroline van der Plas'.
Kaartverkoop voor de BoerderIJVO van start gegaan Nieuws 14 mei, 15:03