• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Familievoorstelling 'Wat is er mis met mijn vis'

zondag 10 november 14:00 uur

'Wat is er mis met mijn vis?' door theatergroep Krijt

Ook dit seizoen kun je dichtbij huis samen met je kinderen naar leuke familievoorstellingen in Muziekhuis Oudewater. Er staan dit jaar drie korte voorstellingen geprogrammeerd. De voorstellingen duren allemaal ongeveer 45 minuten en zijn geschikt voor het hele gezin!

Op zondag 10 november kun je in Muziekhuis Oudewater met de hele familie genieten van de voorstelling 'Wat is er mis met mijn vis?', gespeeld door theatergroep Krijt. Deze theatergroep staat bekend om haar heldere, toegankelijke en enorm beeldende voorstellingen. Herkenbare thema's, bevlogen (poppen)spel en objecttheater zorgen voor een verhaal dat je hoort, ziet e´n voelt. Dat belooft een geweldige middag te worden in het Muziekhuis voor jong en oud.

Waar gaat 'Wat is er mis met mijn vis?' over?

Meneertje heeft een oogje op Buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt. Ze vraagt of Meneertje op haar vis wil passen. Zenuwachtig pakt hij de kom aan… Maar wanneer Buurvrouw weg is, zwemt vis geen millimeter meer. Hij eet niets en zijn gouden sluierstaart is dof. Zelfs een gloednieuw kasteel laat hem koud. Zou vis ziek zijn? Er zit nog maar 1 ding op. Meneertje moet het aan vis zelf vragen. Hij neemt een aanloop en… duikt in de kom!

Praktische informatie

Datum: zondag 10 november 2019

Tijd: 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)

Locatie: Muziekhuis Oudewater

Prijs kinderen (3+): €5,00

Prijs volwassenen: €7,50

Kaartverkoop: www.muziekhuisoudewater.nl 

 


deel deze activiteit

Locatie

Het Muziekhuis Oudewater
Oudewater

3421ct


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.