Logo zenderstreeknieuws.nl
  • Alles

Knopentoernooi van BCM

zaterdag 13 januari 0:00 uur

Ook dit jaar wil Bridgeclub Montfoort (BCM) het nieuwe jaar goed beginnen. Traditioneel vindt op de 2e zaterdag in januari weer het Knopentoernooi plaats, dit jaar spelen we voor de 27e keer. Het wordt zaterdag 13 januari in  Zalencentrum Sint Joseph, weer een gezellig parentoernooi waarbij u mooie prijzen in natura kunt winnen. Je hoeft geen geoefende bridger te zijn: er kan op elk niveau worden meegedaan. Het toernooi bestaat uit 2 zittingen. In de ochtend wordt er gespeeld voor plaatsing van de middagsessie. Tijdens het tweede deel van de dag speelt men dan tegen tegenstanders van gelijker niveau. In beide sessies wordt er in 7 lijnen gespeeld. Er doen maximaal 98 paren mee aan het toernooi.

Uiteindelijk wordt de winnaar van de middagsessie de kampioen van het toernooi. Omdat het toernooi door BCM wordt georganiseerd, is er een speciale prijs voor het “Beste Montfoortse paar”. Het toernooi vindt plaats in Zalencentrum Sint Joseph in Montfoort.

U kunt meedoen door u in te schrijven via de website van BCM: http://www.nbbclubsites.nl/club/2051/activiteiten/maand/2018-1

Daarnaast kost deelname aan het toernooi € 40,- per paar. Daarvoor krijgt u ook een goed verzorgde lunch. Wanneer u zich hebt ingeschreven en u hebt het bedrag overgemaakt, krijgt u een bevestiging van uw deelname.Voor meer informatie: https://www.nbbclubsites.nl/club/2051/pagina/774023 .

Hebt u nog vragen: stuur dan een bericht aan knopentoernooi@gmail.com .


deel deze activiteit

Locatie

Gebouw Sint Joseph
Montfoort
Heilig Levenstraat 4