• Alles

Swingend het nieuwe jaar in met Podium Oudewater

zaterdag 6 januari 20:15 uur

Swingend het nieuwe jaar in met Podium Oudewater, op zaterdag 6 januari 2018

Nu al informeren wij u over het Nieuwjaarsconcert van Podium Oudewater

Net als voorgaande jaren organiseert Podium Oudewater ook in 2018 het Nieuwjaarsconcert. Op zaterdag 6 januari ontvangen we de "Small Bigband" Just Us in het Stadhuis. De band speelt een programma van jazz-ballads, swing-klassiekers en latin-nummers. Het wordt een sfeervolle avond. De instrumentale stukken worden regelmatig afgewisseld met nummers gezongen door zangeres Ciara Clerx. En u hoeft niet stil te zitten bij zoveel swing en ritme.

De band JustUs uit Woerden is begonnen als een grotere formatie van blazers en ritme-instrumenten, een "gewone" bigband . Deze bigband speelt werken van verschillende jazz-componisten, zoals Angel Zaberski, Mike Taylor en vele anderen.

De uniek sound zit ergens tussen combo en bigband in en leent zich goed voor het begeleiden van zang. Mogelijkheden voor improvisaties worden door een klein combo uitgevoerd, maar of dat deze avond aan de orde is, blijft nog een verrassing.

Het belooft een gevarieerd programma met veel sfeer, ritme en harmonie te worden voor een feestelijke start van 2018.

Kaarten a € 10,= pp (jongeren tot 18 jaar € 5,=pp) zijn verkrijgbaar via onze webshop

www.cultuur-oudewater.nl Bij The Read Shop en bij de EMTé supermarkt zijn eveneens kaarten te koop.

Als er nog kaarten voorradig zijn, kunt u op de zaterdag ook nog aan de zaal terecht. Neem geen risico. Voorgaande jaren waren we uitverkocht! Aanvang concert 20.15 uur. Het Stadhuis aan de Visbrug is vanaf 19.30 uur geopend.


deel deze activiteit

Locatie

Stadhuis
Veere
Markt 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden