• Alles
 • (3)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (5)
  Theater
 • (7)
  Evenement
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Eerste SoulMarket in Oudewater

zaterdag 8 december 10:00 t/m 16:00 uur

Spiritualiteit zit niet meer in de geitenwollen sokken en gequilte bodywarmers hoek.

Het is hip en van deze tijd. Dat blijkt wel op zaterdag 8 december tijdens de allereerste SoulMarket in Oudewater.

De SoulMarket is DE minimarket voor liefhebbers van een spirituele lifestyle. De deelnemers zijn een mooie mix van lokale en landelijke ondernemers.

Shanti Schiks is een van de deelnemers. In 2015 verloor ze haar elf maanden oude zoontje Elfin en haar schoonmoeder. Ze werden om het leven gebracht door haar ex vriend die vervolgens zelfmoord pleegde.

Shanti ontwikkelde na het drama de S-Elfin methode. Dit leert mensen weer vertrouwen op hun intuïtie zodat ze weer open in het leven kunnen staan. Shanti geeft tijdens de SoulMarket korte persoonlijke coachingsgesprekken, verkoopt en signeert ook haar tweede boek "De kracht van Zelfliefde". Bij genoeg aanmeldingen zal zij een korte workshop geven welke zij heeft ontwikkeld, gebaseerd op haar tweede boek.

Ook eigenaresse van De Groene Tovernaar in Oudewater, Emy, staat op de SoulMarket. Deze styliste van woningen en bedrijven presenteert daar haar mooiste creaties en collectie.

Verder is "De Alchemista" Kimberly aanwezig. Haar kunnen we het beste omschrijven als een moderne heks. Zij giet oude wijsheden in een nieuw, hip jasje. Met veel respect voor het milieu maakt zij haar producten zelf. Haar aanbod gaat van wierook tot pendel en van orakelkaarten tot olie of energy mist."

Voor een goeie koffie, lekkere soep of warme choco kun je op de SoulMarket terecht bij Miss Nice Banana. Deze vegan foodbar in Gouda behaalde onlangs, binnen 8 maanden, een top 6 plek in de competitie voor beste Vegan Foodbar van Nederland.

De markt in kerstsfeer is buiten en binnen is gereserveerd voor mooie readings en healings. De sfeer daar wordt vooral heel rustig en persoonlijk. Dus geen lange rijen met druk pratende mensen waartussen jij je reading krijgt. Maar rustige sfeervolle hoekjes en veel persoonlijke aandacht."

Broedkorf

De plek alleen al, De Broedkorf in Oudewater, zet de toon. In het pand zit een mandemakerij, stoelmatterij en woonaccessoires. Een fijne plek om te zijn en De Broedkorf verkoopt dit seizoen kerstbomen.

Wat: SoulMarket

Wanneer: Zaterdag 8 december

Waar: De Broedkorf Statenland 3 Oudewater

Tijden: 10:00 – 16:00 uur

Entree: gratis

Facebook: https://www.facebook.com/pg/MissHolistic

Instagram: missholistic_

Voor meer informatie:

Sam Labbaci

06-15967977


deel deze activiteit

Locatie

De Broedkorf
Oudewater
Statenland 3