• Alles

Hekendorpse snertwandeltocht

zaterdag 26 januari 12:00 uur

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert de Hekendorpse IJsclub alweer voor de dertiende keer een "snert" wandeltocht door de prachtige polderomgeving van Hekendorp. 

Men kan kiezen uit drie verschillende afstanden, te weten 6,5- 11- en 14 kilometer. 

De start van alle afstanden is tussen 12:00 uur en 13:00 uur en starten vanuit café Goejanverwelle te Hekendorp. Voor leden is deze tocht geheel gratis en niet leden betalen € 5,- per persoon.

Voor mensen die mee willen lopen en tevens gelijk lid willen worden van de IJsclub bedraagt het inschrijfgeld € 7,- (gezinslidmaatschap). 

De 6,5 km eindigt niet bij het café en is bedoeld voor de jongere deelnemers en hun begeleiders. Deze route eindigt bij het rustpunt van de overige twee routes en men wordt weer terug vervoerd naar café Goejanverwelle in Hekendorp. 

Onderweg is er als vanouds verzorging en na afloop wacht er een warme versnapering die de naam van de wandeltocht eer aan doet (of een consumptie). Op sommige plaatsen dient er misschien over hekken geklommen te worden. De wandeltocht kan dan ook als "pittig" gekwalificeerd worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de route drassig/blubberig zijn. Men moet dan ook niet bang zijn om een beetje vies te worden. Een klein tipje van de sluier; Ruige Weidse Achterkade. Meer informatie op telefoonnummer 0182-502194.


deel deze activiteit

Locatie

Café Goejanverwelle
Hekendorp