• Alles
  • (1)
    Evenement
  • (1)
    Muziek

Sinterklaasintocht Hekendorp

zaterdag 23 november 10:45 uur

Foto:

Sinterklaas en zijn Pieten hebben laten weten dat zij vanuit Madrid via Barcelona, Lyon, Parijs, andere steden en dorpen ook dit jaar weer in Hekendorp aan zullen komen.

En wel op zaterdag 23 november. Komen jullie ook?

Om 10:45 uur zal de boerenkapel "Zwup" muzikaal van start gaan met een feestelijke optocht. Deze zal beginnen bij de Boezem en het dorp doorgaan. Iedereen kan aansluiten

en om 11:00 uur zal de stoet arriveren bij het jaagpad ter hoogte van Goejanverwelle 34. Hier zal de plaatsvervanger van de burgemeester van Oudewater de Sint en zijn Pieten verwelkomen.

Na aankomst wandelen we gezamenlijk naar 'De Boezem', waar we een gezellig Sinterklaasfeest zullen vieren. Om 13.00 uur eindigt het Sinterklaasfeest.

In verband met de drukte en de brandveiligheid willen wij iedereen met een kinderwagen en/of buggy verzoeken om deze thuis te laten of anders buiten 'De Boezem' te plaatsen.

'De Boezem' is alleen toegankelijk voor kinderen (t/m groep 8) met een toegangsbewijs. Ouders/begeleiders zijn uiteraard zonder toegangsbewijs welkom.

U kunt een toegangsbewijs kopen voor € 3,50 per kind in de voorverkoop . U kunt ook een toegangsbewijs kopen op de dag zelf bij 'De Boezem'. Houdt u er dan rekening mee dat deze € 5,- per kind kost.


deel deze activiteit

Locatie

De Boezem
Hekendorp
Prinses Wilhelminastraat 17
3467pk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.