• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Geef Nederland kleur

zaterdag 28 maart 10:00 t/m 17:00 uur

In deze bizarre tijd kan Nederland wel wat extra kleur gebruiken. Dit kunnen wij, op gepaste afstand, met elkaar doen. Wij, twee jonge vrouwen uit Oudewater, hebben bedacht hoe we wat meer positiviteit in de samenleving kunnen brengen. Daarom zijn wij op Facebook het evenement ‘’Geef Nederland kleur’’ gestart. Op zaterdag 28 maart willen we Nederland meer kleur geven. Doe jij ook mee?! Meld je aan via het FaceBook evenement. Wanneer je geen FaceBook hebt kun je natuurlijk ook gewoon meedoen.

Wat kun je doen?

Geef Nederland kleur kun je in de breedste zin opvatten. Wees creatief met kleur of breng kleur in iemands leven door de ander te helpen of op te vrolijken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een kaartje vol positiviteit rond te brengen in jouw wijk.

Fleur je straat op door middel van stoepkrijt of leuke gekleurde vlaggen, maak een mooie knutsel voor in de tuin, koop prachtig gekleurde bloemen bij de plaatselijke kweker, hang een positieve quote of versiersels aan het balkon of bak een gekleurde taart.

Wees creatief met kleur maar neem je verantwoordelijkheid. Volg hierbij altijd de richtlijnen van het RIVM en denk aan het milieu. Het mooie van deze actie is dat je het thuis kunt doen. Een van de adviezen die de overheid ons geeft.

Het doel van deze dag is om deze sombere tijd weer wat kleur te geven en hen die het nodig hebben een hart onder de riem te steken. Laten we Nederland met kleur samenbrengen en verenigen. Deel aanstaande zaterdag jouw Geef Nederland kleur foto op onze FaceBook pagina.

Want kleur geeft een goed humeur!


deel deze activiteit

Locatie

Stadhuis
Oudewater
Visbrug