• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Help mee de knotbomen onderhouden

zaterdag 16 november 10:30 uur

Langs de oevers van het riviertje de Lange Linschoten in de gemeenten Montfoort en Oudewater staan ruim 1.000 karakteristieke knotwilgen. Om deze knotwilgen te behouden is onderhoud nodig. Op zaterdag 16 november organiseren Landschap Erfgoed Utrecht en de gemeente Oudewater een knotdag waar iedereen een dagje kan meehelpen. Tijdens een gezellige dag in de buitenlucht ga je wilgen knotten, takken verslepen en overhangende takken verwijderen.

De knotdag is van 10.00 - 13.30 uur bij Theetuin de Kwakel, Noord-Linschoterzandweg 53/53A, Snelrewaard. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Ook is er koffie en thee en de dag sluiten we af met een soepje (wel zelf brood meenemen). Mocht je het werk zo leuk vinden dat je het vaker wilt doen? We zoeken ook mensen die deze winter regelmatig aan de slag gaan langs de Lange Linschoten. Op 16 november vertellen we daar meer over. Trek jij de werkhandschoenen aan en help je mee de knotwilgen te onderhouden?

Heb je zin om de knotwilgen aan de Lange Linschoten te onderhouden en een dagje mee te helpen? Je kunt je aanmelden op de website van Landschap Erfgoed Utrecht www.landschaperfgoedutrecht.nl.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Hein Pasman via h.pasman@landschaperfgoedutrecht.nl of tel 030-221 9711.


deel deze activiteit

Locatie

Theetuin de Kwakel
Oudewater
Noord-Linschoterzandweg 53/53A, Snelrewaard.