• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Herfstwandeling in natuurgebied Willeskop

woensdag 16 oktober 13:45 uur

Foto: Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert in samenwerking met Het Beloken Land op woensdag 16 oktober 2019 om 14:00 uur een speciale herfst wandeling in het natuurgebied Willeskop te Montfoort.

Langzaam wordt het echt herfst. Het kan guur en winderig zijn of een stralende herfstdag. Willeskop is het enige stukje moeras dat er in de wijde omgeving te vinden is. Tijdens de wandeling, die voert over eeuwenoude houtkades, vertelt de Staatsbosbeheer gids het geheim van deze prachtige plek.

Hoe is het gebied ontstaan met al zijn veelzijdige natuur?

De gids van Staatsbosbeheer gaat het u uitleggen.

Verzamelen vanaf 13:45 uur op Het Beloken Land Blokland 116 3417 MR te Montfoort. De Staatsbosbeheer gidsen verwelkomen de deelnemers met koffie of thee en houden om 14:00 uur een korte inleiding. De wandeling voert door het weiland en over een eeuwenoude houtkade. Daar heeft u vanaf de uitkijktoren een prachtig zicht op het totale gebied.

Om plm. 16:00 uur bent u weer terug. Deelnemers dienen zich aan te melden via utrechtsewaarden@staatsbosbeheer.nl of via 06-23646290 (tijdens kantooruren). De kosten zijn, inclusief koffie, thee of limonade bij aankomst, € 8,00 en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar. Goede wandelschoenen en een verrekijker verhogen het wandelgenot.


deel deze activiteit

Locatie

Het Beloken Land
Montfoort
Blokland 116
3417mr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.