• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Intocht Sint in Montfoort

zaterdag 16 november 13:45 uur

Foto:

Montfoort - Sinterklaas komt op zaterdag 16 november weer aan in Montfoort. In opdracht van de Winkeliersvereniging zorgt Organisatie Intocht Sinterklaas Montfoort op de IJsselkade weer voor een warm onthaal van de Sint en zijn Pieten. Vanaf 13.45 uur staat Vincent Kemp namelijk al klaar op de IJsselkade, om samen met alle kinderen Sinterklaas en de Pieten welkom te heten.

Naar verwachting vaart de boot om 14.00 uur door de brug om aan te meren aan de IJsselkade. Hier heet Sinterklaas alle kinderen welkom en gaat daarna met zijn paard, Amerigo, onder leiding van de ZWUP door de binnenstad richting Sint Joseph. Sint heeft al doorgegeven dat hij het heel leuk vindt als er zoveel mogelijk kinderen meelopen. In het St Joseph vindt van 15.00 tot 16.00 uur weer een gezellige pietenmiddag mét pietenshow plaats voor de kinderen tot en met groep 5 van de basisschool.

Ook dit jaar komt tijdens de intocht weer een glutenvrije Piet mee Vanaf 14.30 uur is hij te vinden bij Bakkerij van Rooijen met speciale pepernoten die glutenvrij, lactosevrij, melkvrij en tarwevrij zijn.

Check voor alle actuele informatie de Facebook pagina Sinterklaas intocht Montfoort.


deel deze activiteit

Locatie

IJsselkade
Montfoort
IJsselkade