• Alles
  • (20)
    Algemeen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Inloop-Opendag

Blues Band 'King of the World'

zaterdag 23 november 21:00 uur

Muziekhuis LIVE met bluesband 'King of the World'

Zaterdag 23 november 2019 gaat het dak van Muziekhuis Oudewater er af met de fantastische Blues Band 'King of the World'! Blues, Rock en New Orleans, deze topband mag je niet missen. Mét bierproeverij en heerlijke hapjes i.s.m. Grandi Vini, Stadsbrouwerij Oudewater en Don Food & Events.

Met een prachtig nieuw album en ervaring met optredens in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië durven wij te garanderen dat dit een avond vol top muziek wordt.

In de afgelopen 7 jaar bouwde King of the World een uitstekende reputatie op. Alle vier de voorgaande albums werden internationaal prima ontvangen en haalden in Nederland de albumlijst. Ook bouwde de band een uitstekende live reputatie op en speelde o.a. op festivals als het North Sea Jazz Festival, Ribs & Blues, Groninger R&B Night en in poptempels als Paradiso, Hedon, De Boerderij e.v.a.

De band deed verscheidene TV en radio-shows waaronder Pauw en Witteman (TV 2x), Vrije Geluiden (TV), Derksen on the Road (TV), Jongens van het Noorden(TV), Spijkers met Koppen (radio) en TROS Muziekcafe´ (radio). De landelijke waardering werd nog eens onderstreept door het winnen van diverse Blues Awards. De band toerde in hun 7 jarig bestaan door Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 23 november 2019

Locatie: Muziekhuis Oudewater

Deur open: 20.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Entree: €15,00

Kaartverkoop:

Kaarten zijn online te koop via www.muziekhuisoudewater.nl en aan de deur (op = op)

 


deel deze activiteit

Locatie

Het Muziekhuis Oudewater
Oudewater
Kapellestraat 39
3421ct


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.