Foto:Pixabay

Montfoort SV’19 kan corona-maatregelen versoepelen

Montfoort - Voetbalvereniging Montfoort SV’19 mag na overleg met de GGD de genomen corona-maatregelen versoepelen. In principe mogen alle teams weer trainen en wedstrijden spelen. De kantine blijft vooralsnog gesloten.

De vereniging heeft contact gehad met de GGD om te kunnen afwegen of de maatregelen, die op initiatief van de vereniging zelf zijn ingesteld, versoepeld zouden kunnen worden, of onverhoopt verzwaard zouden moeten worden. Het bestuur benadrukt dat de vereniging niet de besmettingshaard is geweest van het snel toegenomen aantal besmettingen in Montfoort.

De eerder genomen maatregelen waren door het bestuur ingesteld nadat meerdere spelers van verschillende teams positief zijn getest op corona. Het bestuur spreekt nu van een gecontroleerde versoepeling.

Uitgesloten van de versoepeling zijn teams waarvan één of meer spelers, leiders of trainers positief zijn getest op corona of nog in afwachting zijn van de uitslag. Zij mogen tot nader order nog niet trainen, geen wedstrijden spelen en niet het sportcomplex betreden.

Daarnaast verzoekt de vereniging bezoekers van het sportcomplex dringend zich te laten registreren in verband met eventueel contactonderzoek.

Eerder artikel

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden