Foto:

Hospice Oudewater en Vierstroom Zorg Thuis bekrachtigen samenwerking

OUDEWATER – Hospice Oudewater en Vierstroom Zorg Thuis hebben onlangs hun jarenlange samenwerking verlengd en opnieuw bekrachtigd door middel van een samenwerkings-overeenkomst.

Eerder dit jaar is de nieuwe locatie van het hospice geopend. In dit mooie hospice verblijven mensen in de laatste fase van hun leven. In de huiselijke omgeving van het hospice is er liefdevolle en zorgzame aandacht, begeleiding en zorg. Dat wordt op de eerste plaats verzorgd door de coördinatoren van het hospice en de speciaal opgeleide vrijwilligers die 24 uur per dag klaar staan voor de gasten en hun familie. De medische en verpleegkundige zorg wordt verleend door de eigen huisarts en de verpleegkundige medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis.

“Het is oprecht fijn om als wijkverpleegkundig team de verpleegkundige zorg te kunnen bieden in de warme en huiselijke omgeving van het hospice”; aan het woord is wijkverpleegkundige Aranka Maaijen. “Het is dankbaar werk dat ons veel voldoening, maar ook verdieping in ons vak geeft”. De vernieuwde samenwerkingsovereenkomst waarin helder de onderlinge afspraken zijn weergegeven werd ondertekend in de prachtige tuin van het hospice door de heer Aad de Greef, lid van het bestuur Hospice Oudewater en Susan Veenhoff, directeur van Vierstroom Zorg Thuis. Wilt u meer weten over hospice Oudewater? Kijk dan op www.hospiceoudewater.nl. Meer informatie over het werken binnen het verpleegkundig team voor het hospice in Oudewater staat op https://www.vierstroom.nl

Meer berichten