Herfst in natuurgebied Willeskop

Montfoort/regio - Staatsbosbeheer organiseert in samenwerking met Het Beloken Land op woensdagmiddag 14 oktober om 14.00 uur een speciale herfstwandeling in het natuurgebied Willeskop tussen Montfoort en Benschop.
Langzaam wordt het immers echt herfst. Het kan guur en winderig zijn of een stralende herfstdag. Willeskop is het enige stukje moeras dat er in de wijde omgeving te vinden is. Tijdens de wandeling, die voert over eeuwenoude houtkades, vertelt de gids van Staatsbosbeheer het geheim van deze prachtige plek. Hoe is het gebied ontstaan met al zijn veelzijdige natuur? De gids van Staatsbosbeheer legt het uit.
Het verzamelen is vanaf 13.45 uur op Het Beloken Land, Blokland 116 te Montfoort. De Staatsbosbeheer gidsen verwelkomen de deelnemers met koffie of thee en houden om 14.00 uur een korte inleiding. De wandeling voert door het weiland en over een eeuwenoude houtkade. Daar heeft u vanaf de uitkijktoren een prachtig zicht op het totale gebied. Om circa 16.00 uur bent u weer terug. Deelnemers dienen zich aan te melden via utrechtsewaarden@staatsbosbeheer.nl of via tel. 06-23646290 (tijdens kantooruren). De kosten zijn, inclusief koffie, thee of limonade bij aankomst 8 euro; 3 euro voor kinderen tot 12 jaar. Goede wandelschoenen en een verrekijker zijn aanbevolen.
Uiteraard gelden de corona-maatregelen.

er op uit

Shopbox

Meer berichten