‘Heel Montfoort/Linschoten Speelt' thema van november

In oktober zijn het Knooppunt, de Buurtsportcoach en SWOM gestart met ‘Samen de winter’ door als uitbreiding van de nationale Week tegen Eenzaamheid. Elke maand met een ander thema. November staat in het teken van ‘Heel Montfoort / Linschoten Speelt'.

Montfoort/Linschoten - Wekelijks worden in de strijd tegen eenzaamheid leuke activiteiten voor jong en oud in de regio georganiseerd. Met als oproep: ''Kent u iemand of merkt u dat iemand zich eenzaam voelt? Vraag hem of haar dan mee!''
Zo kunt u elke maandag en donderdag in kleine groepjes wandelen onder begeleiding van een vrijwilliger van Het Knooppunt. En voor de echte speurneuzen is een fotospeurtocht uitgezet. De informatie is af te halen in het DoeMeeHuis en bij De Knoperij in Montfoort.
Wilt u liever een intensieve total body workout? Dan kunt u mee doen aan de unieke en spectaculaire IDÕ Drum Workout. Minder intensief maar zeker niet minder leuk zijn de muziekworkshops van Nico van Asdonck.

Radio Stad Montfoort organiseert zaterdag 7 november tussen 19.00 en 22.00 uur een radiobingo, thuis vanuit uw luie stoel. Meedoen kan door kaarten à 1 euro te bestellen via www.radiostadmontfoort.nl.

Kijk op swomontfoort.nl of montfoortvitaal.nl voor het complete programma - coronaproof- met de exacte data en tijden. En meldt u aan via info@swomontfoort.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden