Een nieuwe Stadsprins ja of nee?

Montfoort - Carnaval 2020/2021 komt er aan en dat zal opnieuw een bewogen jaar worden. Om het seizoen flink af te trappen heeft Les Boutonniers al een ludieke manier gevonden om voor iedereen thuis toch een geweldig festival neer te zetten. 

De jaarlijkse bekendmaking van de Stadsprins wordt zaterdag 14 november met een livestream bij iedereen in de huiskamers gepresenteerd. Met voor carnavalsbegrippen topartiesten als Arjan Oostrom, Partyfriex, De Alpen Zusjes, Party DJ Marco, Schorre Chef en MC Vals. Tussendoor wordt een leuke quiz gespeeld met veel interactie. Er gaat ook een klein team op pad om bij mensen thuis de sfeer te proeven, uiteraard op 1,5 meter afstand. Indien mogelijk bezoekt het team andere carnavalsverenigingen om te kijken hoe zij met deze moeilijke tijden omgaan.

Om 23.11 uur is het moment daar. Wordt er een nieuwe prins gekozen en wie zal dat zijn? Het word een groot spektakel. De livestream begint om 20.00 uur en gaat door tot 02.00 uur en is te volgen via www.knopengein-online.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden