Kom helpen bij de KWF Samenloop in Oudewater


<p>Tijdens de Samenloop wandelen de deelnemers gedurende 24 uur in teams over een speciaal uitgezet parcours om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Beeld: Suus Fotosjop</p>

Tijdens de Samenloop wandelen de deelnemers gedurende 24 uur in teams over een speciaal uitgezet parcours om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Beeld: Suus Fotosjop

(Foto: )

Kom helpen bij de KWF Samenloop in Oudewater

Ook in Oudewater staat in de strijd tegen kanker een KWF Samenloop op stapel, net als in veel andere plaatsen. Een evenement dat in het teken staat van hoop en steun voor iedereen in de regio die met kanker te maken heeft of heeft gehad. KWF zoekt mensen die willen helpen bij de organisatie.

Oudewater - Tijdens de Samenloop wandelen de deelnemers gedurende 24 uur in teams over een speciaal uitgezet parcours om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daaromheen vinden er allerlei activiteiten plaats. Evelien de Ruiter van KWF Kankerbestrijding. “Het samenzijn tijdens zo’n weekend biedt heel veel mensen hoop en troost. Een moment van verbondenheid met hun naasten. En, niet te vergeten, we zamelen geld in voor KWF. Dat is nu extra belangrijk, want door de coronacrisis zijn tientallen miljoenen euro’s minder beschikbaar voor kankeronderzoek.”
Vrijwilligers kunnen helpen met zaken als teamwerving, logistiek, communicatie, ondersteuning van (ex-)kankerpatiënten, financiën, amusement, ceremonies of het organiseren van een Kinderloop. Meehelpen kost wekelijks een paar uurtjes. ‘’Maar het geeft ook veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

Lijkt het je wat, of heb je vragen? Neem contact op met Ank Lommel via 020-7545634 of alommel@kwf.nl.

Meer berichten