Huiskamer Helden nu met knallende Queen medley!

Met het initiatief Huiskamer Helden wil Het Klooster mensen in Woerden en omstreken verbinden door samen online te zingen tijdens de lockdown.

Woerden - De eerste editie die eerder deze maand plaatsvond was een enorm succes. Meer dan 200 mensen deden mee en zongen samen ‘With a little help from my friends’ van de Beatles. Op maandag 1 maart om 20.00 uur kun je opnieuw samen online zingen.

Iedereen kan via Zoom meedoen. De zangsessies van Huiskamer Helden zijn vooral bedoeld om samen te genieten van het zingen op een laagdrempelige manier. Ook mensen die de vorige zangsessie hebben gemist of nog nooit zangles hebben gevolgd. Deze tweede editie staat in het teken van een knallende Queen medley, die uitermate geschikt is om even lekker te keer te gaan. Zangdocent en koordirigent Agnes Loonstra zal de sessie begeleiden met Jacqueline Engelhard als co-host.

"Het was fantastisch om de energie en het plezier te ervaren van Huiskamer Helden. We kregen zoveel enthousiaste reacties na de eerste versie, dus gaan we door! Agnes weet de juiste snaar te raken en mensen vinden het heerlijk op deze manier te zingen. En zo leuk, er doen mensen mee vanuit het hele land”, aldus Jacqueline Engelhard, co-host Huiskamer Helden. Aanmelden kan via kloosterwoerden.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden