<p>De ingang naar de nieuwe winkel is zeer ruim. De zomerkleding hangt klaar. V.l.n.r. Marco Blankenburgh (bestuur), Tony van der Eijk en Helma Hoogendoorn (vrijwilligers).</p>

De ingang naar de nieuwe winkel is zeer ruim. De zomerkleding hangt klaar. V.l.n.r. Marco Blankenburgh (bestuur), Tony van der Eijk en Helma Hoogendoorn (vrijwilligers).

(Foto: Margreet Nagtegaal)

Je zomerkleding hangt klaar bij vernieuwd Linquenda

Na een paar maanden hard werken opent tweedehandswinkel Kleding en Meer zaterdag 27 maart weer haar deuren. De lente- en zomercollectie hangt klaar.

Oudewater - Het is een ware metamorfose als je de nieuwe winkel van Linquenda binnenkomt. De 400 m² grote en lichte winkel is prachtig geworden. Alles staat overzichtelijk in mooie stellingen en is duidelijk geprijsd. De ruim dertig vrijwilligers en vele klussers hebben er keihard aan gewerkt. "Een aanwinst voor Oudewater,” zegt een vrijwilliger, "en voor een goed doel". De rekken met zomerkleding zullen zo aan het begin van de lente zeker in trek zijn. Veel mooie spullen en spot goedkoop! Er is ook een afgiftebalie voor binnengebrachte goederen, een wc en een pashokje. Burgemeester Danny de Vries en de al 28 jaar betrokken vrijwilliger Corrie van Ooijen zullen de winkel zaterdag officieel openen. Om te kunnen winkelen moet je van te voren reserveren via https://tijdslot.com/kledingenmeer. Er kunnen twaalf klanten tegelijk een half uur winkelen. Een prachtige drempelloze winkel.
De winkel aan de Wilgenweg 10d is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De opening is straks digitaal te zien op https://youtu.be/dGusPWFb8Jk.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden