Logo zenderstreeknieuws.nl


Ook tijdens deze jubileumeditie rijdt een treintje door het park langs de diverse attracties. (Tekst en archieffoto: Paul van den Dungen)
Ook tijdens deze jubileumeditie rijdt een treintje door het park langs de diverse attracties. (Tekst en archieffoto: Paul van den Dungen)

Voor vijfde keer Pret in het Park Montfoort

Montfoort - Komend weekend is in het Stadspark van Montfoort de vijfde editie van 'Pret in het Park'. Dat betekent drie dagen activiteiten voor jong en oud.

Vrijdag 19 mei openen de jongeren dit feestweekend. Kinderen van de basisscholen kunnen vanaf 19.00 uur lekker dansen tijdens Disco Pret in het Park. Vanaf 20.30 uur is er Party @ the Park voor de onderbouw van de middelbare school.
Zaterdag vanaf 10.00 uur houdt Volleybalvereniging De Valk een volleybaltoernooi voor jeugdteams. De senioren spelen vanaf 13.00 uur. De avond is in handen van de STAM en KPJ Montfoort. Organisator Marc Gerards (KPJ): "Er zijn in Montfoort nauwelijks evenementen waar jong en oud gezellig door elkaar loopt. Met 'Bandje, Biertje & Bitterbal' organiseren wij voor iedereen een relaxte avond. Simpelweg genieten van een leuke band en lekker biertje."
Op het podium staat de band jonge Montfoortse band Hooked Up en treed zanger Hans Hoogbergen op. Tussentijds zorgt een DJ voor de muzikale opvulling.

Adje Spruit van STAM: "De KPJ regelt de band en bar, wij zorgen voor een grote tent met dansvloer en een terras met biertafels. Verder is de entree gratis en vanwege het vijfjarig bestaan van de STAM trakteren we de aanwezigen op bitterballen. Met elkaar gaan we er een mooie avond van maken."
Zondag begint om 10.00 uur met de Ukkies Ochtend. Vanaf 12.00 uur zijn alle leeftijden weer welkom. Door het park rijdt een treintje langs de diverse attracties. Naast het vertrouwde BMX parcours, pony rijden en de klimmuur zijn er ook nieuwe onderdelen. Zo is er Disc Golf en demonstraties van ONI en optredens van het Leerlingenorkest van Ons Genoegen. Volwassenen hebben gratis toegang. Kinderen vanaf 1 jaar 5 euro, met onbeperkt limonade en toegang tot alle attracties.

Meer info en online tickets voor de vrijdagavond via www.pretinhetpark.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten