Logo zenderstreeknieuws.nl


SWOM DoeMeeHuis ontvangt nieuwe groep bezoekers

Montfoort - Het DoeMeeHuis heeft op dinsdag 23 mei weer een aantal nieuwe bezoekers mogen ontvangen. In samenwerking met Ferm Werk werd dit keer gericht op inwoners van Montfoort en Linschoten die niet makkelijk aan een betaalde baan kunnen komen. Alle nieuwe bezoekers waren enthousiast over wat er in het DoeMeehuis allemaal mogelijk is.

De nieuwste activiteit, het naaiatelier, werd ook enthousiast ontvangen. In het naaiatelier kunnen bezoekers kleding maken, kleding verstellen, oude kleding voorzien van iets nieuws en kleding sorteren en uitzoeken voor de kledingbeurs die maandelijks georganiseerd wordt. Al drie oude naaimachines zijn aan een nieuw leven begonnen, na een oproep in de vrijwilligersnieuwsbrief.

Enkele nieuwe bezoekers aan het woord:
“Ik vind het prettig dat ik hier andere inwoners uit Montfoort en Linschoten kan ontmoeten, gezellig samen met anderen bezig zijn en met elkaar koffie drinken”

“Ik vind de sfeer hier prettig”

“Ik zou graag met hout werken en meedoen aan het tuinproject”

“Ik kan goed met een naaimachine werken, dus kleding maken of herstellen lijkt me wel wat, ik kom graag”

“Kan ik ondersteunen bij het kooklokaal? Ik vind koken heerlijk en wil graag van dienst zijn”

“Ik kom zeker terug, mag ik ook gewoon een keer binnenlopen?”

Het DoeMeeHuis kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst en verheugen zich op de komst van deze groep nieuwe deelnemers. Vanaf dinsdag 30 mei zijn zij van harte welkom in het DoeMeeHuis!

reageer als eerste
Meer berichten