Logo zenderstreeknieuws.nl


Succesvolle voorspeelmiddag Linfano

Linschoten - Zaterdagmiddag was het weer tijd voor de jaarlijkse voorspeelmiddag van de leerlingen van Muziekvereniging Linfano. Het was een prachtige kans om aan een leuk publiek te laten horen wat zij geleerd hebben op muziekles. ’t Trefpunt zat afgeladen vol met ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden.

Ondanks dat dit natuurlijk best spannend is, hebben de leerlingen een geweldig optreden gegeven waar ze zeker trots op mogen zijn. Het was een zeer gevarieerd programma. Naast de wat meer ervaren muzikanten die mooie stukken hebben laten horen, waren er ook kinderen die nog maar een half jaar les hebben. Fantastisch wat ze al kunnen spelen! En het leerlingenorkest kreeg de zaal helemaal happy door het nummer Happy van Pharell Williams.

De AMV groep o.l.v. Chiel Zomer liet tijdens de eindvoering horen wat ze allemaal in tien weken geleerd hebben: noten lezen, trommelen, klokkenspel en zelfs een liedje op bugel of trompet. Al met al was het een geweldige middag waarbij duidelijk te zien was dat de jeugd van Linfano veel moois te bieden heeft! Na de zomervakantie begint Linfano weer met groepslessen slagwerk en koper. Kijk voor meer informatie op www.linfano.nl of mail naar info@linfano.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten