Logo zenderstreeknieuws.nl


Antoinette van Raak besloot tien jaar geleden om het pand in de Hoogstraat grondig te verbouwen tot luxe hotel.(Foto: Hotel Montfoort)
Antoinette van Raak besloot tien jaar geleden om het pand in de Hoogstraat grondig te verbouwen tot luxe hotel.(Foto: Hotel Montfoort) (Foto: PR Hotel Montfoort)

Hotel Montfoort al tien jaar kleinschalig en persoonlijk

Montfoort - Hotel Montfoort bestaat op vrijdag 1 september alweer tien jaar. Het belooft een mooi jaar te worden met nieuwe uitdagingen en meer events in de gezellige wijnbar Wine & Bubbles.

Tien jaar geleden is Antoinette van Raak gestart met Hotel Montfoort met elf hotelkamers en een ontbijtruimte. Het kleinschalige, luxe hotel wordt doordeweeks veel gebruikt als business hotel en in de weekenden weten veel bruidsparen de bruidssuite van het hotel te vinden.''De kracht van het hotel is de kleinschaligheid, de flexibiliteit en het persoonlijk contact'', aldus de trotse eigenaresse Antoinette van Raak.

Na een grondige verbouwing is het hotel uitgebreid met de gezellige wijnbar Wine & Bubbles. De wijnen komen uit klassieke wijnhuizen en kleine domaines van wijnmakers in bekende en onbekende wijngebieden. Met de wijnbar wil Hotel Montfoort nieuwe gasten aantrekken uit Montfoort en omgeving. Diverse events staan het komende jaar op het programma. Zo zal de wijnbar vanaf september elke vrijdag geopend zijn voor de Happy Hours van 17.00 uur tot 22.00 uur. Daarnaast worden er events georganiseerd is samenwerking met regionale ondernemers. Zo zal er een Wine & Cheese, Wine & Beer en Wine & Ladies avond worden georganiseerd.

Van Raak is ooit gestart als directiesecretaresse, maar het eigen ondernemerschap trok haar erg aan. Na jarenlang een eigen verlichtingsgroothandel gerund te hebben, kwam per toeval het pand op de Hoogstraat op haar pad. Enthousiast aan het ontwerpen geslagen kwam al snel het plan om van het pand geen woonhuis, maar een hotel te maken. ''Na een grove verbouwing is Hotel Montfoort nu al tien jaar een begrip in Montfoort.''

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox