De columns van Margreet

Deze krant is leuk!

Afgelopen week kwam ik weer iemand tegen die enthousiast vertelde hoe graag ze de Zenderstreeknieuws toch las. Ze moest het wel twee keer zeggen om zeker te weten dat de boodschap wel overkwam. Daar word ik natuurlijk altijd blij van. En ik hoor het heel vaak bij de vele interviews die ik heb met de diverse mensen. Deze krant wordt graag gelezen. Ik weet dat elke krant uiteindelijk wel bij het oude papier belandt, dat geldt ook voor deze krant. Een krant heeft geen lange waarde. Het is het nieuws van de dag wat mensen boeit. En volgende week is dat weer wat anders. Maar momenteel hoor ik veel positieve geluiden over de Zenderstreeknieuws. Hij wordt minstens net zo hard gespeld als die andere weekkrant in onze regio.

Wist u trouwens ook dat we een prachtige website hebben waar de krant elke week online staat? En het leuke daarvan is dat je ook kunt reageren op een artikel en kunt zien welk artikel het meest gelezen is. Dat maakt krant lezen nog een beetje interactief. En dan bedoel ik natuurlijk niet dat geballengooi wat mensen op Facebook of andere sociale media doen. Maar gewoon eens reageren of je een artikel waardeert of niet en waarom.
De website is ook een prima oplossing als de krant eens een keer niet of te laat op uw mat valt (helaas gebeurt dat wel eens) of u op vakantie bent. De krant staat meestal de avond van te voren al online en een aantal artikelen worden zodra ze binnen zijn geplaatst. Het laatste nieuws uit de regio is er snel te vinden.
Op de website kunt u rustig nog eens de agenda bekijken en zelf ook berichten plaatsen. Je kunt er zelfs leuke kortingen ontvangen op een aantal geselecteerde uitjes. Redacteur Ad Velders zit sinds kort op deze krant, dat heet in ons jargon nu eenmaal zo, en komt ook uit Montfoort. Dat komt een goede nieuwsverdeling van de verschillende gemeenten alleen maar ten goede.

De website is te vinden via noord.zenderstreeknieuws.nl. Maar ook dat staat in de krant.

Shopbox

Meer berichten