Logo zenderstreeknieuws.nl


Dit jaar weer veel muziek en andere  activiteiten. (Foto: Archief Paul den Dungen)
Dit jaar weer veel muziek en andere activiteiten. (Foto: Archief Paul den Dungen) (Foto: Archief Paul van den Dungen)

Ook dit jaar de gezellige sfeer van de Havendagen

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 september organiseert de Stichting Nautisch Oudewater de Havendagen 2017. Op elk van de dagen is er een gevarieerd programma met muziek en uiteenlopende activiteiten.

Oudewater - Zo is er een Garageboxenfestival, zijn er Shantykoren en Marktkramen. Ook op en rond het water is er veel te doen. De organisatie heeft alles in het werk gesteld om de gezellige sfeer van de vorige Havendagen ook dit jaar op te roepen.
Ella Breij: "Het publiek kan op zaterdag vanaf 12.30 uur op zowel de Romeijnbrug als bij de Michaëlskerk van de muziek en zang van Seyl en Treyl, De Kaapstander, Sterk Spul, Noodt-Weer, Roaming Fifties en Kantje Boord genieten. Vanaf het Arminiusplein langs de Noord IJsselkade tot aan de Romeijnbrug worden er op en langs het water van de Hollandse IJssel tal van nautische activiteiten getoond."
Op diverse punten is er gelegenheid om iets te eten of te drinken. Naast het roken van vis, de vele boten die liggen afgemeerd, de duikschool, demonstraties, oude stoommachines, netten boeten en kleine activiteiten voor de kinderen, is er ook een doorlopende diashow. Wil van der Heijden vertoont daar beelden van Oudewater in vroegere tijden. Op donderdagavond is er een verlichte gondelvaart en vrijdagavond het Garageboxenfestival.

Het complete programma van dag tot dag staat op www.stichtingnautischoudewater.com.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox