Logo zenderstreeknieuws.nl


Centrum Manager Leendert Scheel poseert na de introductie van het nieuwe project Montfoort  Trouwstad samen met de gelegenheidsbruiden Nienke, Christel en Jeanine, (Foto: Paul van den Dungen)
Centrum Manager Leendert Scheel poseert na de introductie van het nieuwe project Montfoort Trouwstad samen met de gelegenheidsbruiden Nienke, Christel en Jeanine, (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Montfoort wil Trouwstad worden

Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Montfoort keek burgemeester Petra van Hartskamp nog een keer achterom naar de hoogte- en dieptepunten van 2017. Ook het meest actuele nieuws van 2018 bleef niet onbelicht; de geldprijs die op Nieuwjaarsdag door de Postcodeloterij aan een aantal bewoners van de Stadhouderslaan was uitgereikt. En er waren bruiden!

Montfoort - Na de nieuwjaarsrede kwamen drie bruiden de zaal binnen lopen, waarmee de aandacht werd gevraagd voor het nieuwste project 'Montfoort Trouwstad'. Michel Verschoor, voorzitter van de Winkeliersvereniging Montfoort, onthulde na een korte inleiding, samen met burgemeester Van Hartskamp, een banner met daarop het logo van Montfoort Trouwstad. Peter van Wijngaarden deed vervolgens het plan en de achtergronden uit doeken, waarna samen met de aanwezigen een toost op het nieuwe jaar werd uitgebracht.

Michel Verschoor: "In kleine kring hebben wij eens gebrainstormd over hoe Montfoort nog beter op de kaart gezet kon worden. Inmiddels wisten wij ook al dat Montfoort de wedstrijd "beste trouwlocatie van Nederland' had gewonnen. Het lag daarom voor de hand dat wij daar verder op zijn gaan inspelen. Peter en ik zijn het concept verder gaan ontwikkelen, waarbij onze insteek was dat andere middenstanders ook van dit concept moeten kunnen profiteren. Maar, zoals Peter van Wijngaarden al becijferde, wij zouden al heel erg blij zijn als Montfoort Trouwstad 1% van de landelijke inkomsten op dit gebied zou weten te verwerven."
Over een paar weken is er opnieuw een informatieavond voor alle ondernemers. Daar moet duidelijk worden wie bedrijfsmatig mee wil doen met Montfoort Trouwstad. Zij gaan dan als adverteerders ook deel uitmaken van de website Montfoort Trouwstad. Pas daarna komt die website in de lucht. Bezoekers aan de Nieuwjaarsreceptie kregen hiervan al een voorproefje. ''Wanneer we bijvoorbeeld alleen al denken aan de bakkers, bloemisten, horeca, hotel en reisbureau, dan liggen hier voor een succesformule echt wel kansen.''

Meer berichten

Shopbox