Tijdens het seniorencarnaval zong Jeanne Geelkerken een liedje voor de prins. (Foto: Paul van den Dungen)
Tijdens het seniorencarnaval zong Jeanne Geelkerken een liedje voor de prins. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Seniorencarnaval één groot feest in Antoniushof

Als carnavalsvereniging Les Boutonniers met Prins Kevin le Réveur du Futur en zijn Raad van Elf het in carnavalsstijl versierde atrium van de Antoniushof in Montfoort betreedt klinkt er een zucht van verlichting. Het feest kan beginnen......

Montfoort - Terwijl de klanken van hofkapel ZWUP de ruimte vullen zijn er heel veel verklede senioren en bewoners van de Antoniushof in de zaal die dit jaarlijkse optreden krijgen aangeboden. Voorzitter André Brugmans van Les Boutonniers belooft ze een geweldige middag. Heel veel vrijwilligers lopen af en aan om de bewoners en de gasten op hun wenken te bedienen. Zowel Les Femmes des Coeurs als tal van lokale 'artiesten' weten het podium te vinden en de toeschouwers te amuseren. Iedereen geniet met volle teugen. Er wordt een doorlopend en afwisselend programma geboden. Regelmatig wordt er een polonaise ingezet, die muzikaal wordt begeleid door ZWUP die in een grote bezetting aanwezig is. De 6-jarige Jeanne Geelkerken, het buurmeisje van de prins, zingt speciaal voor hem het liedje 'Annelies van de pies'. Zij krijgt de lachers op haar hand en een geweldig applaus. Ondertussen worden de drankjes en de advocaat met slagroom in hoog tempo aangevoerd. Sponsoren zorgen voor hapjes kaas en worst en natuurlijk de warme bitterballen. Verschillende mensen worden door de Prins onderscheiden, waarna de middag wordt afgesloten.

Meer berichten