VVD Montfoort wil woningbouw en beter afvalbeleid

Op maandag 5 februari publiceerde de VVD Montfoort-Linschoten haar verkiezingsprogramma ‘Orde op zaken’. De VVD zet voor de komende raadsperiode in op financiële dege- lijkheid en een verbetering van het voorzieningenniveau. Ook wil de VVD dat er nieuwe lo- caties komen voor woningbouw, dat het restafval in de gemeente weer elke 2 weken wordt opgehaald en dat iedere ondernemer die dat wil op zondag open mag zijn.

In het programma kraken de liberalen een kritische noot over de wijze waarop Montfoort de afgelopen 4 jaar is bestuurd. Ze hekelen de mislukte samenwerking met IJsselstein en de financiële wanorde in de gemeente. Lijsttrekker Frank van Rooijen: ‘Montfoort is 4 jaar lang bestuurd door dromers. We willen met een team van liberale doeners de komende tijd werken aan een integer gemeentebestuur dat luistert naar inwoners, zorgvuldig omgaat met financiële middelen en inwo- ners het voorzieningenniveau teruggeeft dat zij verdienen’.

In het programma is verder onder meer opgenomen dat straten en openbaar groen veel beter moeten worden onderhouden, dat er extra BOA’s moeten komen voor toezicht en handhaving en dat wordt opgetreden tegen verpaupering in de historische kernen. Het volledige programma is na te lezen via http://www.vvdmontfoort.nl/verkiezingsprogramma.

De partij stelde eerder al haar kandidatenlijst samen, met veel nieuwe gezichten, waaronder hoog- ste binnenkomer op plek 2 Jessica de Wit (Linschoten).

Lees ook

Meer berichten