Coverband De Koffers maakt er ongetwijfeld een muzikaal feestje van bij Oudewater Live. (Foto: PR)
Coverband De Koffers maakt er ongetwijfeld een muzikaal feestje van bij Oudewater Live. (Foto: PR)

Tweede Oudewater Live vol gouwe ouwe meezingers

Onder de naam Oudewater LIVE startte het Muziekhuis in januari met de eerste muziekavond.Vanwege het grote succes willen ze dit vijf keer per jaar organiseren. Op zaterdag 10 maart is de tweede editie: met de deels Oudewaterse Koffers.

Oudewater - Deze keer zal de coverband De Koffers met hun muziekrepertoire uit de jaren 90's en 00's het muzikale gedeelte voor hun rekening nemen. De Koffers komen uit onze eigen regio. De bassist woont in Oudewater, de drummer is geboren in Oudewater en de leadzangeres is als zangdocent ook verbonden bij het Muziekhuis. De andere muzikanten komen allemaal uit de omgeving.
De Koffers zijn in 2008 opgericht en hebben sindsdien ruime ervaring opgedaan. Ze spelen op bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook op grootschalige festivals als De Heeren van Amstel Live, Hilversum Alive, De Foute Cross en het Solar festival. Ze pakken met hun brede repertoire groots uit op elk evenement. Tussen de bedrijven door zal een DJ zijn muziek ten gehore brengen. Het belooft een heerlijke dans- en muziekavond te worden, vol gouwe ouwe meezingers.Het Muziekhuis wil met deze muziekavonden nog weer eens benadrukken dat muziek ontspant, verbindt en heel veel plezier geeft. Kaarten à 12,50 euro zijn online te koop via www.muziekhuisoudewater.nl of bij Emté Heijmans.

Dus: zaterdag 10 maart. Vanaf 20.30 uur zijn de deuren open.

Meer berichten