De heer en mevrouw Paauw-Lekkerkerker met burgemeester Van Hartskamp.(Foto gemeente Montfoort)
De heer en mevrouw Paauw-Lekkerkerker met burgemeester Van Hartskamp.(Foto gemeente Montfoort) (Foto: Gemeente Montfoort)

Felicitaties en bloemen voor het diamanten bruidspaar

De heer en mevrouw Paauw-Lekkerkerker kregen dinsdag 24 april speciaal bezoek van burgemeester Van Hartskamp. Zij kwam naar hun woning aan de de Waardedijk om het echtpaar te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk en hun diamanten mijlpaal.

Montfoort - De heer en mevrouw Paauw wonen inmiddels al zestig jaar op de Waardsedijk. Mevrouw Paauw is daar zelfs geboren en getogen. Beiden genieten zij nog dagelijks van het prachtige uitzicht en de mooie omgeving van de Waardsedijk. Vier kinderen, vijftien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen maakten hun geluk compleet. De kleinkinderen komen graag bij opa en oma langs voor een gezellig praatje en om te genieten van de heerlijke kookkunsten van oma. Dat laatste doet de heer Paauw overigens zelfs iedere dag.
Het diamanten echtpaar is altijd zeer actief geweest in het vrijwilligerswerk op velerlei gebied. Dit varieerde van kerkvoogd zijn, de handwerkclub, de gemeenteraad tot lid van de vrijwillige brandweer.
Mevrouw zorgde met veel plezier en liefde voor de kinderen, terwijl meneer hard aan het werk was op en rond de boerderij. Tot op de dag van vandaag ondersteunt hij zijn zoon die de boerderij heeft overgenomen.
Ze spelen iedere avond vier potjes Rummikub, want dat houdt de geest jong en zorgt voor gezelligheid. Vooral dat laatste is de heer en mevrouw Paauw wel toevertrouwd.

Meer berichten