Sandra Bos krijgt een bloem van Finn voor haar 25-jarig jubileum bij AH. (Foto: Paul van den Dungen)
Sandra Bos krijgt een bloem van Finn voor haar 25-jarig jubileum bij AH. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Sandra 25 jaar bij de AH achter de kassa

Het is 10 mei 1993 als Sandra Bos als 19-jarige kiest voor een baan bij Albert Heijn en haar nog niet voltooide opleiding tot doktersassistente vaarwel heeft gezegd. Toen nog gevestigd aan de Waterpoort in Montfoort, maar inmiddels alweer een groot aantal jaren aan de Boslaan.

Montfoort - "Heeft u een bonuskaart, of wilt u de kassabon en ik wens u verder nog een fijne dag!" Deze zinnen komen dagelijks vele keren uit haar mond. Sandra Bos (44) heeft nog geen dag spijt van haar toenmalige keuze. De van oorsprong uit Oudewater afkomstige caissière roemt de samenwerking met haar collega's en de sfeer in de winkel. Afgelopen donderdag werd zij verrast met een uitgebreid ontbijt. Een half maandsalaris bruto-netto, bloemen, een grote taart, later nog een etentje met collega's en op Facebook al meer dan 5000 likes sinds daar haar jubileum wereldkundig werd gemaakt.

Maandag was het feest in de winkel. Ze is er door overdonderd. Zelfs haar broer Rob komt haar feliciteren, wat een emotioneel moment oplevert. "We hadden vanmorgen nog telefonisch contact en hij heeft niets gezegd...." In de winkel krijgt ze doorlopend van klanten felicitaties, kussen, bloemen, chocola en kaartjes. Ook de 1-jarige Finn, die met zijn opa en oma boodschappen doet, wordt met een roos op de lopende band gezet.

Met een lach neemt Sandra alle felicitaties in ontvangst. terwijl het bij de andere kassa's opvallend rustig blijft.

Meer berichten