Een volledig verraste Mia van Jaarsveld-Kemp, geflankeerd door haar echtgenoot en burgemeester Petra van Hartskamp, ontving zondagmorgen een Koninklijk onderscheiding . (Foto: Paul van den Dungen)
Een volledig verraste Mia van Jaarsveld-Kemp, geflankeerd door haar echtgenoot en burgemeester Petra van Hartskamp, ontving zondagmorgen een Koninklijk onderscheiding . (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Mia van Jaarsveld verrast met Koninklijke onderscheiding

Zondagmorgen is Mia van Jaarsveld - Kemp, in het bijzijn van haar gezin, familieleden en genodigden, door burgemeester Petra van Hartskamp Koninklijk onderscheiden.

Montfoort - Aan het einde van de kerkdienst, werd Mia van Jaarsveld niets vermoedend gevraagd iets uit de kapel van de Kleine Johannes te gaan halen. Daar aangekomen werd zij zichtbaar verrast door de aanwezigheid van burgemeester Van Hartskamp. Via een live verbinding konden de parochianen in de kerk op schermen meekijken en luisteren naar wat zich in de kapel afspeelde. In haar toespraak loofde burgemeester Van Hartskamp de jarenlange inzet van Mia van Jaarsveld binnen de Geloofsgemeenschap Sint Johannes de Doper in Montfoort. "Zij is een groot organisatietalent, een gouden stille kracht die achter de schermen heel veel regelt. Denk daarbij aan haar inzet bij de plaatselijke en regionale pastoraatsgroep. Een spin in het web voor zowel de kinderen als hun ouders bij de voorbereiding en uitvoering van de werkgroep Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel."
Ook haar grote inzet bij de organisatie van de Herdertjestocht, die inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement, lag mede ten grondslag aan de haar verleende Koninklijke onderscheiding.

Meer berichten