Vanwege het succes opnieuw een Creamarkt in het Cultuurhuis met heel veel zelfgemaakte creativiteit. Van zelfgemaakte koperen armbanden en tassen van oude spijkerbroeken tot moois voor de kerst. (Foto archief)
Vanwege het succes opnieuw een Creamarkt in het Cultuurhuis met heel veel zelfgemaakte creativiteit. Van zelfgemaakte koperen armbanden en tassen van oude spijkerbroeken tot moois voor de kerst. (Foto archief) (Foto: )

Zaterdag volop creativiteit op de Creamarkt

In het Cultuurhuis te Oudewater wordt zaterdag 10 november voor de vierde keer een Creamarkt gehouden. Van 10.00 tot 17.00 uur staan er wel 25 stands met uiteenlopende artikelen.

Oudewater – De Creamarkt is opgezet door Esther en Peter Pel. Ze zijn er opnieuw in geslaagd een groot en divers aanbod aan creativiteit bij elkaar te brengen op een gezellige markt. "Het concept is inmiddels bekend.Binnen een dag waren alle tafels verhuurd." Er zijn bekende, maar ook nieuwe standhouders. Zo is er iemand die weeft en daarmee mooie voorwerpen maakt en verkoopt. Maar ook zijn er zelfgemaakte koperen armbanden, jam, tassen van oude spijkerbroeken, beelden van klei en textiel verharder, genaaide babydekentjes en weer heel veel moois voor de kerstdagen. De deelnemers van de dagbesteding van Abrona verzorgen opnieuw de koffie en thee en hebben een eigen verkooptafel met zelfgemaakte artikelen. "Ze hebben weer van alles gemaakt. Voor de lunch hebben ze een lekkere verrassing. De opbrengst voor hen is voor een leuk dagje uit. " De toegang tot het Cultuurhuis is inmiddels beter toegankelijk voor mensen met een handicap en rolstoelgebruikers.
Iedereen is zaterdag 10 november van harte welkom in het Cultuurhuis, Kluwen 1.

Shopbox

Meer berichten