Vrijwilligster in de Lindewaard Wil Hogendoorn handwerkt de mooiste omslagdoeken, vesten, jurken, truien en sokken voor volwassenen, kinderen en poppen. (Foto: Janneke Severs-Hilgeman)
Vrijwilligster in de Lindewaard Wil Hogendoorn handwerkt de mooiste omslagdoeken, vesten, jurken, truien en sokken voor volwassenen, kinderen en poppen. (Foto: Janneke Severs-Hilgeman) (Foto: Janneke Severs-Hilgeman)

Traditionele Verkoping in De Lindewaard staat voor de deur

LINSCHOTEN - De traditionele Verkoping in De Lindewaard staat voor de deur. Een vrijwilligersteam biedt dinsdagmiddag 13 november allerhande handgemaakte spullen te koop aan. Van de opbrengst worden gezellige activiteiten voor de bewoners van het woonzorgcentrum gerealiseerd.

Al meer dan veertig jaar wordt de Verkoping georganiseerd. Aanvankelijk was de leiding in handen van het Rode Kruis Welfarewerk, gevolgd door de Vierstroom en inmiddels zijn het WelThuis-vrijwilligers die de activiteit voorzetten. Maar de naam 'Verkoping' en de formule beleven ongewijzigd. De Verkoping is voor de bewoners altijd een gezellig hoogtepunt. Voor anderen is het een reden om op een gewone dag in De Lindewaard eens een bezoekje te brengen. Bij de hoofdingang worden gasten verwelkomd. De geur van versgebakken wafels kom je tegemoet en een kop koffie of thee in buurtkamer Timotheüsschool is een traktatie. Doe mee met de verloting en maak een keuze uit handgemaakte sieraden, wenskaarten, baby- en poppenkleertjes en niet te vergeten de echte geitensokken, alles voor een schappelijk prijsje. Raad het gewicht van de Boons levensmiddelenmand en maak gewoon een praatje met bewoners. Dat wordt zeer op prijs gesteld.

Dinsdag 13 november van 14.30 tot 16.30 uur is iedereen welkom op de Jacob Barneveldstraat 19-21.

Shopbox

Meer berichten