De gemeente Montfoort heeft op de invalswegen naar Montfoort en Linschoten digitale informatiezuilen laten plaatsen. (Foto: Paul van den Dungen)
De gemeente Montfoort heeft op de invalswegen naar Montfoort en Linschoten digitale informatiezuilen laten plaatsen. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Digitale informatiedragers vervangen oude bordjes

Infozuil Nederland heeft vorige week vrijdag op de hoek van de N228 en De Bleek in Montfoort de eerste van de drie digitale informatieborden geplaatst. Ze vervangen de oude bordjes.

Montfoort/Linschoten - De borden zijn een initiatief van de gemeente Montfoort en Infozuil Nederland. Deze borden bestaan uit full colour LED schermen waarop zowel informatie van de gemeente wordt getoond als reclameboodschappen of verenigingsinformatie. Dirk Slager van Infozuil Nederland: "Deze informatiedragers hebben wij ook al geplaatst in de omliggende gemeenten als Woerden en Oudewater. In Montfoort zijn dit de eerste, geheel in eigen beheer samengestelde infozuilen.''
Komende week worden die ook geplaatst op de hoek van de N228 en Heeswijkerpoort in Montfoort en op de t-splitsing van de Van Rietlaan en Korte Linschoten O.Z. in Linschoten. Inmiddels zijn de oude informatiebordjes op deze plekken verdwenen en vervangen door dit nieuwe medium dat op alle dagen van de week, 24 uur per dag functioneert.
Op dit moment zitten in de borden tien pagina's met informatie opgeslagen. Dat betekent dat elke boodschap iedere minuut een keer in beeld komt.

Meer berichten