Meewerken aan de natuurspeelplaats in park Montfoort ?

Uitnodiging Woensdagavond 12 december 19:30

Meewerken aan de natuurspeelplaats in park Montfoort ?

Door: Hartjes op de Fiets en Lopikerwaarden Streekfonds

Locatie: Clubhuis Hockeyclub Montfoort
Tijd: 19:30 uur

Voor Park Montfoort denken we na over het creëren van een toffe natuurspeelplaats waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. De eerste ideeën zijn in september samen met buren en anderen uitgedacht. Nu is het tijd om de mooie schetsen verder uit te werken en te kijken hoe we dit kunnen aanleggen en onderhouden.

Als je kennis hebt - omdat je al langer in het park activiteiten organiseert – wil je dan meedenken over wat we beter wel en niet kunnen doen? Of als je een kennis hebt die kennis heeft ? Je snap het vast al: samen kunnen we iets moois maken.

Een aantal elementen van de Natuurspeelplaats zouden dit voorjaar al gemaakt kunnen worden met een aantal handige vrijwilligers. Over andere dingen moeten we nog iets langer nadenken. Misschien is het ook wel mooi om elk jaar een nieuw speelelement toe te voegen.

Doe je mee?

Achtergrond
Hartjes op de fiets en Lopikerwaarden Streekfonds gaan in gesprek met ouders, de buurt, belanghebbenden en de gemeente. Zij willen samen met alle betrokkenen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om in het park een mooie natuurspeelplek maken. Dat kan vaak al met eenvoudige aanpassingen.

Mensen die willen meepraten en (nog liever) doen of maken, zijn van harte welkom om mee te praten op woensdag 12 december om 19:30 in het clubhuis van Hockeyclub Montfoort, vlakbij het park.

Geef je, voor 8 december, op via hartjesopdefiets@outlook.com dan weten we hoeveel koffie we moeten zetten.

Programma
19:30 Inloop en koffie
19:45 Waarom door Hartjes op de Fiets en het Lopikerwaarden Streekfonds
20:00 Ideeën en schetsen: presentatie
20:15 Wat wel en wanneer en wat niet? onder leiding van Harry Bijl
21:15 Naar huis

Meer berichten