Foto: Paul van den Dungen

Nieuwjaarsreceptie Montfoort druk bezocht

Burgemeester Petra van Hartskamp opende donderdagavond in 't Kruispunt in Linschoten de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Montfoort. In het bijzijn van alle wethouders en tal van raadsleden en 250 andere belangstellenden blikte zij terug op het voorbije jaar.

Montfoort/Linschoten - Zo memoreerde de burgemeester aan de vele jubilea, waaronder 25 jaar LiBel, 40 jaar Linschotenloop, 100 jaar MSV'19 en 130 jaar Montfoortse IJsclub, 50- en 60 jarige huwelijken en koninklijke onderscheidingen. Vanuit de zaal werd de burgemeester er nog even aan herinnerd dat ook het kerkgenootschap van 't Kruispunt, waar de nieuwjaarsreceptie dit jaar plaatsvond, haar 125-jarig jubileum vierde.
Verder verwees zij naar de kersttoespraak van de Koning waarin zij vele overeenkomsten met haar eigen gemeente herkende. "Ook in onze eigen mooie gemeente zijn er heel veel actieve burgers die, ondanks de soms onoverkomelijke verschillen, het toch samen weten te bolwerken. Dat is wat ons sterk maakt, want wij kunnen samen niet alles, maar wel veel." Ook de ontvlechting met IJsselstein en de daarbij geboden provinciale hulp noemde zij. Onder het genot van een hapje en een drankje brachten de aanwezigen vervolgens een toost uit op het nieuwe jaar en werd er nog geruime tijd nagepraat.

Shopbox

Meer berichten