Deelnemers aan het Knopentoernooi
Deelnemers aan het Knopentoernooi (Foto: Ria van Miltenburg)

Knopentoernooi bridge geslaagd

Afgelopen zaterdag ,12 januari is door de bridgeclub Montfoort voor de 28e keer het jaarlijkse Knopentoernooi georganiseerd. Ongeveer 90 paren, zowel uit de wijde omgeving van Montfoort als leden van Montfoort zelf hadden zich ingeschreven voor dit toernooi.

Het toernooi zelf is georganiseerd door de technische commissie van de vereniging, en stond dit jaar onder leiding van de jongste arbiter van Nederland: Mette Lejeune. Bridgeclub Montfoort is bijzonder trots op het feit dat zij bereid was om het toernooi te leiden.

Het toernooi bestaat uit 2 delen, een ochtend zitting waarin men zich kan kwalificeren en de middagzitting waarbij er per niveau gespeeld kan worden om de prijzen die beschikbaar gesteld werden door de bridgevereniging. Tussen de zittingen door konden de deelnemers genieten van de lunch.

Uiteindelijk bleek het paar Marian Overgaag en Han Knols uit Harmelen met overmacht (66.67%) de sterkste van het toernooi, gevolgd door Wob Scholtens en Geert Verhoef, meteen de sterkste Montfoortse combinatie bij dit toernooi, zij kunnen gaan genieten van een diner bij het Oude Stadhuis.

De bridgeclub kan weer terug kijken op een geslaagde dag!

Shopbox

Meer berichten