De meeste Montfoortse deelnemers aan Spel zonder Grenzen deden ook al mee aan Zeskamp van de NCRV. Een reünie na 45 jaar behoort tot de mogelijkheden (Foto: de Jong)
De meeste Montfoortse deelnemers aan Spel zonder Grenzen deden ook al mee aan Zeskamp van de NCRV. Een reünie na 45 jaar behoort tot de mogelijkheden (Foto: de Jong) (Foto: de Jong)

Zoektocht naar vroegere Montfoortse deelnemers Zeskamp

Eind 1973 stond in de krant: "Montfoort gaat deelnemen aan Zeskamp", het spel van de NCRV dat Nederland zo'n 45 jaar geleden aan de buis kluisterde. Waar zijn al die deelnemers gebleven en wordt het geen tijd voor een reünie?

Montfoort - Voor de selectie van Montfoort werden 20 spelers geselecteerd, 10 mannen en 10 vrouwen. Wim van Beesd, Ton Admiraal, Ted de Wit, Jan Vlooswijk, Cor Vlooswijk, Piet Bos, Ruud Consen, Theo Vergeer, Gerard Vlooswijk, Jan Verkleij, Addie Klijs, Hanneke van Vianen, Tineke Peek, Josien van Doesburg, Cobie Bontje, Joke Oostrom, Bep Kraan, Ria Out, Nel van Beesd en Elly Dunnewold, met captain Wim van Jaarsveld en trainer/coach Gert Sluys. Het Zeskamp-comité bestond uit burgemeester H.A.C. Middelweerd, dokter M.J.L. Staatsen, notaris H.T. Coebergh, dokter P. v.d. Zwaag en H.B.J. Bonenkamp, directeur Thermogas. Montfoort eindigde samen met Wierden als derde, maar bleef wel in de race voor het internationale Spel Zonder Grenzen. Wierden is al volop bezig een tentoonstelling en een reünie van de grond te krijgen. Ook in Montfoort rommelt het. Elly Streng-Dunnewold woont niet meer in Montfoort, maar is wel erg enthousiast. Zie je een reünie wel zitten, mail dan naar ellystreng@hotmail.com.

Shopbox

Meer berichten