Heidi, Esther, Gaby, Tiëtsia, Leonie en Eleonora. Zes van de tien initiatiefneemsters van LINN ontmoet. dat zijn tweede jaargang ingaat.
Heidi, Esther, Gaby, Tiëtsia, Leonie en Eleonora. Zes van de tien initiatiefneemsters van LINN ontmoet. dat zijn tweede jaargang ingaat. (Foto: Janneke Severs-Hilgeman)

LINN Ontmoet start tweede jaar met dorpswandeling

Op de door de christelijke vrouwengroep 'LINN ontmoet' georganiseerde activiteiten van de eerste jaargang werd enthousiast gereageerd. De tweede jaargang gaat van start met een historische rondwandeling door het eigen dorp.

Linschoten - Vrouwen uit Linschoten verbinden door activiteiten ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging of afkomst is waarnaar 'LINN ontmoet' streeft. ''Een initiatief van tien vrouwen die afwisselende activiteiten bedenken", legt voorzitter Heidi Habben Jansen uit. "Met elkaar iets doen of beleven verbindt.'' Het afgelopen jaar is bijvoorbeeld een wandeling gemaakt door het parkbos van Huis te Linschoten en een creatieve workshop georganiseerd. ''We hadden nooit kunnen bedenken dat LINN ontmoet zo positief zou worden ontvangen.'' Op de agenda staat onder meer 'Heel Linschoten bakt', maar eerst is er zaterdag 16 februari 'Wandel je mee?', een historische dorpswandeling met gidsen van Vereniging Oud-Linschoten. Aanvang is om 09.45 uur in het VOL-lokaal in De Brede Vaart. Er is een koffiestop en een afsluiting bij een plaatselijke ondernemer. Het aantal deelneemsters is beperkt. Meld je aan via linnontmoet@gmail.com ''We wonen in een oud dorp en zijn benieuwd naar mooie verhalen."

Shopbox

Meer berichten