Burgemeester Petra van Hartskamp kwam Roelien en Otto Meerwijk-Jacobse feliciteren met hun gouden huwelijk. En keerde zowaar terug met de ambtsketen van Willeskop. (Foto: Paul van den Dungen)
Burgemeester Petra van Hartskamp kwam Roelien en Otto Meerwijk-Jacobse feliciteren met hun gouden huwelijk. En keerde zowaar terug met de ambtsketen van Willeskop. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Gouden bruidspaar schenkt gemeente oude ambtsketting

Ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijk kregen Otto en Roelien Meerwijk woensdag burgemeester Petra van Hartskamp op bezoek. Zij liet haar felicitaties vergezeld gaan van een mooie bos bloemen. En kreeg iets bijzonders terug.

Linschoten - Zondagmorgen genoten zij nog met 40 gasten bovenin de Euromast in Rotterdam van een heerlijke brunch. Afkomstig uit De Bilt wonen Otto en Roelien Meerwijk sinds 1977 in Montfoort, waar Otto als administrateur werkzaam was bij de toenmalige Technische Kring van de gemeenten Montfoort, Linschoten, Willeskop en Snelrewaard. Roelien deed veel vrijwilligerswerk, waarvan de laatste 15 jaar in het Johannes Hospitium in Vleuten. Het echtpaar heeft twee zonen en twee kleindochters. Otto was vrijwilliger bij de Scouting Montfoort, met Tom Bierlaagh en Ben de Kok. Tijdens hun vele reizen bezocht het paar laatstelijk nog Honduras, Mexico en Cancun. Twee jaar geleden verhuisden zij van Montfoort naar Linschoten.
Otto Meerwijk had voor de burgemeester nog een bijzonder cadeau. Tijdens de verhuizing kwam hij de ambtsketen van Willeskop tegen, die hij met alle plezier overhandigde. "Dit is een stuk historie en dat moeten wij zeer zeker in ere houden."

Shopbox

Meer berichten