Fris je spelling op voor het Stigts Dictee

Montfoort/Linschoten - In de aanloop naar het tweede Stigts Dictee organiseert Lions Het Stigt op donderdagavond 18 april om 20.00 uur in het Huis van Montfoort een opfriscursus Spelling. Deelname is gratis en na afloop weet u onder andere meer over meervoudsvormen en de vervoeging van Engelse werkwoorden in het Nederlands. De cursus wordt gegeven door drs. Maya Becking en drs. Ineke Grootegoed. Beiden hebben de dictees geschreven voor Woerden. Ineke Grootegoed is voor de tweede keer de schrijfster van het Stigts Dictee.
Het is raadzaam om de Spellingskaart van Taalhulp 123 aan te schaffen. Deze is in Montfoort verkrijgbaar in de Miep Giesstraat 26 en in Linschoten op de Korte Linschoten Oostzijde 9. Het lesmateriaal kost 7 euro.
Het Groot Stigts Dictee vindt plaats op zaterdag 20 april in de grote zaal van het Antoniushof en wordt voorgelezen door burgemeester Petra van Hartskamp. Aanvang is om 20.00 uur, maar de zaal is al vanaf 19.30 uur open. Deelname kost 10 euro, na aanmelding aan de zaal te voldoen. Voor alle informatie: www.lionshetstigt.nl.

Shopbox

Meer berichten