Jur Huizenga en Frans van Petegem (l) van LiBel en John van Echtelt (r) van de SBML ondertekenen met wethouder Jocko Rensen (m) de beheersovereenkomst van De Vaart. (Foto: Paul van den Dungen)
Jur Huizenga en Frans van Petegem (l) van LiBel en John van Echtelt (r) van de SBML ondertekenen met wethouder Jocko Rensen (m) de beheersovereenkomst van De Vaart. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Zalencentrum De Vaart teruggegeven aan Linschoten

Tijdens een kort officieel moment schetsten wethouder Jocko Rensen, Frans van Petegem van LiBel en John van Echtelt namens de SBML de geschiedenis van De Vaart en gaven een toelichting op het nieuwe beheer daarvan.

Linschoten - Stichting Beheer Sporthallen Montfoort en Linschoten (SBML) en de Stichting Linschotens Belang (LiBel) sloten vorige week dinsdagavond in zalencentrum De Vaart met de gemeente Montfoort een beheersovereenkomst, voor de periode van twee jaar, met een stilzwijgende verlenging van steeds een jaar. In de komende twee jaar moet duidelijkheid komen over de toekomst van het pand, dat is aangewezen om opnieuw te worden ontwikkeld. Frans van Petegem: "Eindelijk zijn we zo ver. Na het aangenomen amendement in januari 2018 heeft het nog 456 dagen geduurd om het zalencentrum overgedragen te krijgen. Maar vanaf nu kan iedereen in Linschoten gelukkig weer gebruik maken van het eigen dorpshuis." John van Echtelt: "Wij als SBML hebben daarmee het technisch- administratief- en financieel beheer, uiteraard volledig transparant voor LiBel. Waar mogelijk gaan wij elkaar versterken in het gebruik van de wederzijdse ruimtes, zalencentrum, sporthal en de Brede Vaart."

Shopbox

Meer berichten