Ook burgemeester Petra van Hartskamp kwam Ad Vendrig en Corrie Vendrig - de Wit feliciteren met hun gouden huwelijksfeest . (Foto: Paul van den Dungen)
Ook burgemeester Petra van Hartskamp kwam Ad Vendrig en Corrie Vendrig - de Wit feliciteren met hun gouden huwelijksfeest . (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Gouden huwelijk Ad en Corrie Vendrig begon met dansen

Het is alweer heel wat jaren geleden dat Ad Vendrig, toen nog afkomstig uit Benschop en Corrie de Wit uit Snelrewaard elkaar leerden kennen tijdens een dansavond in Rhenomare in De Meern. Maar daar lag wel het begin van een inmiddels gouden huwelijk.

Montfoort - Eenmaal van plan om samen verder te gaan, kochten zij een huis op Heeswijk, dat zij pas na hun huwelijk betrokken. Tot die tijd kwam zij er regelmatig met de bus langs en ze zeiden dan tegen elkaar: "Kijk daar staat ons huis". De vader van Ad had een wasserij, waarvan Ad later eigenaar werd. Het was een wasserij voor bedrijfskleding en industrie en gevestigd in IJsselstein. Corrie deed wat kleine reparaties en verzorgt daar tot op de dag van vandaag de planten en bloemen. Het echtpaar heeft twee zoons en vijf kleinkinderen. Corrie schildert graag en daarvan zijn in huis mooie werken te bewonderen. Ook zingt zij al 31 jaar bij het het kerkkoor Caecilia. Ad is voorzitter van de VVE, oud-voorzitter van MSV'19, fietst, speelt golf, zat bij de EHBO en in schoolbesturen, maar is ook erg betrokken en dienstig bij de RK Parochie in Montfoort. Na de kerkdienst werd zondag feest gevierd met familie, vrienden en bekenden in Zalencentrum St. Joseph.

Shopbox

Meer berichten