'Tips voor Langer Fietsplezier' voor 60-plussers Montfoort en Oudewater

Montfoort/Oudewater - De gemeenten Oudewater en Montfoort bieden 60-plussers de mogelijkheid deel te nemen aan speciale trainingen 'Tips voor Langer Fietsplezier'.

In samenwerking met de Fietsersbond vinden de - gratis - trainingen plaats op dinsdag 4 juni in het stadskantoor van Oudewater en op woensdag 26 juni in het stadskantoor van Montfoort, beide keren van 09.30 tot 15.30 uur.

De deelnemers komen op eigen fiets of e-bike naar het stadskantoor, waar zij door fietsdocenten van de Fietsersbond worden ontvangen met koffie of thee en hun kennis van het verkeer wordt getest met een verkeersquiz. Op het programma staat vervolgens een fietstocht en een zelftest op een fietsvaardigheidsparcours. De gezamenlijke lunch wordt aangeboden door de gemeenten.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de Fietsersbond aanmelden voor via www.fietsersbond.nl of via e-mail fietsschool@fietsersbond.nl o.v.v 'Training Langer Fietsplezier Oudewater 4 juni' dan wel 'Training Langer Fietsplezier Montfoort 26 juni'. Vermeld ook naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.

Shopbox

Meer berichten