Tim van der Windt vindt Oudewater een fijne plek waar je jezelf mag zijn.  ''Ons kent ons, zonder dat het benauwend is."
Tim van der Windt vindt Oudewater een fijne plek waar je jezelf mag zijn. ''Ons kent ons, zonder dat het benauwend is." (Foto: )

Tim van der Windt: een echte levensgenieter

In deze rubriek maken we nader kennis met bekende inwoners. Er wordt hen een aantal persoonlijke vragen gesteld zodat we hen wat beter leren kennen. Deze week Tim van der Windt uit Oudewater. Hij maakt voor een aantal organisaties ontwerpen of de lay-out voor drukwerk. Wie is hij nu eigenlijk?

Tim van der Windt (35) is een echte Oudewaternaar. Voor zijn studie aan de kunstacademie verliet hij zijn geboortestad. Toen hij een relatie met Joke kreeg wilde hij graag in Oudewater wonen, maar de woningmarkt liet dat niet toe. Na twee jaar in Vleuten te hebben gewoond is hij nu terug in Oudewater. "Het is hier gezellig. Ons kent ons, zonder dat het benauwend is." Tim heeft door zijn drukke baan en eigen bedrijfje weinig vrije tijd. Ontwerpen doet Tim graag. Hij droomt ervan om ooit nog eens in een groter huis te wonen met een royale schuur waarin hij meubeltjes kan opknappen en doorverkopen. In zijn vrije tijd speelt hij graag toneel of kijkt hij series via Netflix. Hij is een echte levensgenieter, zit graag met vrienden in de tuin. "Ik maak me niet zo snel zorgen over iets. Veel dingen vallen vanzelf weer op hun plek." De geboorte van hun dochter is een bijzondere mijlpaal. "Ik hoop dat ik haar een goede opvoeding zal geven." Tot slot; Tim lust absoluut geen uien! Verdwaalt nog in Noort Syde, maar kan wel heel goed luisteren.

Shopbox

Meer berichten