Het 100-jarige MSV'19 hield in Zalencentrum Sint Joseph een gezellige muzikale middag voor de Montfoortse senioren. (Foto: Paul van den Dungen)
Het 100-jarige MSV'19 hield in Zalencentrum Sint Joseph een gezellige muzikale middag voor de Montfoortse senioren. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

100-jarig MSV'19 laat senioren middag genieten

De jubilerende 100-jarige voetbalvereniging MSV'19 organiseerde vorige week zaterdag een gezellige middag voor alle Montfoortse senioren.

Montfoort - Een ouderenmiddag tere ere van het 100-jarig bestaan van MSV'19. Dat is wat Gerard Hartsink, voorzitter van de jubileumcommissie voor ogen had. En daarin is hij volledig geslaagd. Vorige week zaterdag stroomde het Sint Joseph vol met bijna 200 Montfoortse senioren. Of je nu van voetbal hield of niet, je werd van harte welkom geheten met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Iedereen kreeg een consumptie en er werden hapjes geserveerd. Voorzitter Gijsbert Klein sprak aan het begin de aanwezigen toe en gaf het podium verder vrij voor het Montfoortse shantykoor De IJsselzangers, afgewisseld door De Tissues uit De Meern. De meest bekende liederen werden door de zaal uit volle borst meegezongen. In de pauzes werd er geanimeerd met elkaar gesproken en een glaasje gedronken. Aan het einde van de middag was er tot slot nog een gezamenlijk optreden van de beide koren. De handjes gingen de lucht in en de temperatuur steeg naar grote hoogte. MSV'19 heeft hiermee een grote groep inwoners van Montfoort een hele fijne middag bezorgd.

Shopbox

Meer berichten